SUOSITUKSET

Tommi Rantamäki ja Heidi Kirves

Kasimir Baltzar hoiti asuntomme myynnin äärimmäisen ammattimaisesti ja juuri meidän toiveitamme kuunnellen. Hän teki perusteellista työtä asunnon myyntiasiakirjojen kanssa ja hoiti kaupat ensimmäisellä näytöllä ja merkittävästi pyyntihintaamme korkeammalla summalla! Voimme suositella lämpimästi Kasimirin palveluita ja tulemme varmasti turvautumaan häneen, jos joskus jatkossa vielä tarvitsemme asunnonvälittäjää.

Erkki Hintikainen

Jouduin edunvalvojan asemassa hoitamaan tätini hallinnassa olevan asunto-osakkeen myynnin. Kokemusta minulla oli oman osakkeeni myynnistä 80-luvulla. Silloin homma hoitui tutun välittäjän avulla ja oli sikälikin helppo koska osake oli omani. Välittäjistä oli silloin myös liikkeellä kaikenlaisia juttuja, joten asiaan liittyi tietty epävarmuustekijä. Nyt sain netin välityksellä helposti yhteyden neljään välittäjään, joiden kanssa sovin tapaamisista huoneiston arvioimiseksi ja myyntitavoitteiden asettamiseksi. Kaikki keskustelut sujuivat enemmän ja vähemmän mieleni mukaan ja loppukisaan jäi kaksi edustavinta. Käytyäni vielä vaimoni kanssa läpi näkemyksiäni ehdokkaista tuli valinnaksi Kasimir Baltzar Remaxilta. Yhteistyömme asian tiimoilta sujuikin yllättävän hyvin. Lisäksi hän toi vielä esiin asioita, jotka eivät suoranaisesti liittyneet asunnon myyntiin, vaan avustivat minua kaupan jälkeisten asioiden hoidossa. Koska olen täysin tyytyväinen yhteistyöhön myynnin yhteydessä voin lämpimästi suositella häntä muillekin vastaavassa tilanteessa.

Petra Ilonen

Välittäjästä jäi todella positiivinen kuva. Hän esitteli minulle itse asiassa 3 samantapaista kohdetta, joista viimeisen sitten onnistuin saamaan itselleni. Olen todella tyytyväinen välttäjän toimintaan ja asenteeseen sekä näytöissä että kauppatilanteessa, joka sujui ammattimaisesti. Suosittelen mielelläni kyseistä välittäjää/yritystänne mikäli tuttavillani tulee asuntoja myyntiin!

asunnon myyjä, Espoo

Kasimirin myyntityölle ominaista oli osaaminen, asiantuntemus ja laajapohjainen sivistyneisyys! Vaikutuksen ja luottamuksen herättivät lopullisesti hänen diplomaattiset taitonsa, joustavuutensa ja tarkkuutensa. Täyden luottamuksen arvoinen välittäjä, joka omistautuu asialle.

Anja Sundberg

Kasimir Baltzar toimi välittäjänä kun myin asuntoni vuosien 2014-2015 vaihteessa. Heti toimeksiannon tekemisen yhteydessä hän selvitti kanssani asuntoyhtiön tilanteen sekä asunnon kunnon ja siinä tehdyt remontit. Esittelymateriaalin teossa hän oli tarkka, niin laadullisesti kuin sisällöllisestikin. Hän oli selvittänyt alueen hintatason ja sen antamat mahdollisuudet arjen sujumiseen kuin harrastamiseen. Hänen luontainen, kohtelias ja lämmin olemuksensa edesauttoi asunnon myymistä, kun tuohon aikaan asunnot vaihtoivat harvakseltaan omistajaa. Suosittelen mitä lämpimmin häntä asuntonne välittäjäksi ja yhteystietoni hän saa antaa tarvittaessa!

Laura Kallioinen

Kasimir hakee asunnonvälittäjänä vertaistaan paitsi sosiaalisen lahjakkuutensa, myös asiantuntemuksensa vuoksi. Hän piti kiinni tiukoista aikatauluista ja paneutui myytävään kohteeseen perusteellisesti. Myynti-ilmoitukseen oli panostettu ja se erottui massasta positiivisesti edukseen. Kasimir on selvästi stadin kundi, sillä hän tuntee Helsingin kuin omat taskunsa: ainakaan kantakaupungin alueella ei taida olla yhtään osoitetta, joka ei olisi hänelle entuudestaan tuttu. Suosittelen Kasimiria lämpimästi.